Известие

Collapse
No announcement yet.

156q4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Ама мотора не е JTDM, а e 150 коньов Мултиджет...
    ааа тая тема да не се почва пак
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      ааа тая тема да не се почва пак
      НАЧАЛО!!
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

мотора е 1.9jtdm 05 год ще е с турбина gtb2260 от х5
        за колектор и генерация ще я карам при Драго в София
        зачип Петко KGB трансмисиятя е от crosswagon
        иначе колата ми беше sportwagon selespeed
        alfa GT q4 GTB 2268 VKLR Black Line
        alfa GT selespeed Edizione sportiva
        alfa GT 1.9jtd
        lancia tesis 2.0 20v turbo
        alfa brera 2.4 jtdm
        Audi A4 cabriolet
        VW Beetle cabriolet 1.8 turbo 300+++
        sigpic
        bySpaghetti PerformanceGarage

Comment

Първоначално публикувано от alfa20 Покажи съобщение
          мотора е 1.9jtdm 05 год ще е с турбина gtb2260 от х5
          за колектор и генерация ще я карам при Драго в София
          зачип Петко KGB трансмисиятя е от crosswagon
          иначе колата ми беше sportwagon selespeed
          Да не е онази с 20 цоловите джанти,що така бре човек,кво направи със селето,я кажи че ми е интересно.Пиши ми л.с. ако ще продаваш робота............
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Един въпрос имам: имам 156 Crosswagon Q4 19.JTDM 150 hp. Светна ми чека, закачихме я на комп. отчете, че дебитомерът не е наред сложихме втора ръка от една морга пак светна трихме я грешката преди това сигорно 15 пъти и си свети пак. Карам примерно 15-20-30км. и след като сме я изтрили и тя пак светне. А на ауто-дата, излиза дебитомер. Дайте някъв жокер какво да правя, защото нов е 750лв. а това е безбожна сума

Comment

Първоначално публикувано от Greshka Покажи съобщение
              Един въпрос имам: имам 156 Crosswagon Q4 19.JTDM 150 hp. Светна ми чека, закачихме я на комп. отчете, че дебитомерът не е наред сложихме втора ръка от една морга пак светна трихме я грешката преди това сигорно 15 пъти и си свети пак. Карам примерно 15-20-30км. и след като сме я изтрили и тя пак светне. А на ауто-дата, излиза дебитомер. Дайте някъв жокер какво да правя, защото нов е 750лв. а това е безбожна сума
              Почисти го. И сигурен ли си, че нямаш и друг проблем? Нищо, че свети дебитомер
              Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
              156 1.8TS 16V (01.2001)
              147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
              0879369082

Comment

За Кросвагон е много скъп....дебитомерите се разглабят на цилиндричната кутийка и датчик....ако си спомням добре от всичките, дето ползват тоя датчик, за Кросвагон беше най-скъп.
                Ако знаеш анлгийски, тая тема ще ти помогне.ТУк има описани кои номера дебитомер с какъв номер датчик са.Така можеш да си вземеш дебитомер за друга кола и да ти извадят датчика от него и да го сложат в твоя цилиндър.

http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...ta-base-4.html

Ако не се лъжа на Кросвагона беше като моя, на 2.4 20 клапана, но моя дебитомер беше около 500лв...така че ето ти, спестихме ти 250лв засега..Мисля, че датчика ти е ето този F00C 2G2 063 sensor.
                Ако не знаеш английски, напиши ми номера на дебитомера и ще се помъча аз да ти помогна.
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Я кажи точно кода на грешката,защото си мисля че тази кола ще се оправи с чистене на ЕГР-а

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А брате как ги чистиш тея егр и!?На две зафири 1.9 150коня опитах не става!Кво ли не ги правих даже притривах клапанчетата им и нема изпускат и тва е!?

Comment

Е то в някои случаи не става с чистене. Требе си нов ... или да се му се побае на мозъка
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от RUSEV-BGR Покажи съобщение
                        А брате как ги чистиш тея егр и!?На две зафири 1.9 150коня опитах не става!Кво ли не ги правих даже притривах клапанчетата им и нема изпускат и тва е!?
                        Опрааам ги сите,даже и блокрали соленоиди оправям Те винаги изпускат по малко,така и така ЕКУ-то никога не го затваря докрай,минимума е 4 % ,важното е да не блокират и да им работи соленоида

Comment

Working...
                        X